Over Groothaar

Over Groothaar Accountancy & Advies

Ontstaan

Groothaar Accountancy & Advies is op 16 augustus 2017 gestart door drs. Bart Groothaar RA. Bart is geboren en getogen in Twente en heeft daarom een sterke binding met de regio. Bart is na het afronden van de opleiding HBO Bedrijfseconomie aan de Saxion Hogeschool Enschede, in 2006 gestart met de opleiding tot Registeraccountant aan Nyenrode Business Universiteit. Deze is uiteindelijk afgerond in 2012, en heeft geleid tot een inschrijving in het accountantsregister van de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) per 17 april 2014 als Registeraccountant. Tijdens de studie en daarna heeft Bart bij verschillende accountantskantoren ruim 10 jaar ervaring opgedaan binnen het midden- en kleinbedrijf.

 

Waar staan we voor

“Groothaar Accountancy & Advies; het accountants- en advies kantoor voor het midden- en kleinbedrijf in Twente en omstreken welke staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht”

 

De twee belangrijkste pijlers van Groothaar Accountancy & Advies zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht.

 

Wij leveren kwaliteit in alles wat we doen. Dit kenmerkt zich onder andere in het gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige partners en leveranciers. Mocht er een situatie ontstaan waarin wij bepaalde specialistische kennis niet in huis hebben, dan beschikken wij over een groot netwerk van professionals waarop we kunnen terugvallen. Uiteraard blijft Groothaar altijd uw aanspreekpunt en eindverantwoordelijke.

 

Door regelmatig persoonlijk contact, periodiek resultaten te bespreken, toekomstvisies te delen en uiteraard veranderingen in wet- en regelgeving te signaleren welke voor u/uw onderneming relevant zijn heeft de samenwerking toegevoegde waarde. Op die manier bent u in staat tijdig in te spelen op ontwikkelingen, kansen te grijpen en gebruik te maken van beschikbare faciliteiten. Uiteraard voldoet u dan ook aan de relevante wet- en regelgeving.

 

Contact

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om toe te lichten wat we voor uw onderneming kunnen betekenen. Voor onze contactgegevens zie onze contactpagina.